Mitä tulee, kun lyödään yhteen ammattilaiset ja amatöörit?

Kokkikoulu Espa tuo yhteen amatöörit ja ammattilaiset monella tasolla. Keittiömestari Matti Lempinen vetää suurimman osan kokkikouluista, kun taas hovimestarimme Ninni Törmänen huolehtii tarjoilupuolesta vieraiden toiveiden mukaisesti. Erikoisilloissa ja -kursseilla vetäjinä toimivat myös eri alojen asiantuntijat ja julkkiskokit.

Matti Lempinen

Kokkikoulu Espan keittiömestari

mattilempinen

Monessa liemessä keitetty huipputason keittiömestari ei huimasta ammattitaidostaan huolimatta pidä suurta meteliä itsestään. Rakastaa työssään hyvän ruoan laittamista yhdessä asiakkaiden kanssa. Lähiruoan ja puhtaiden makujen puolustajana ei laske milligrammalleen suolan määrää perunamuusissa ja haluaa opastaa myös muut siitä tavasta pois. Lämminhenkisenä ihmisenä Matti saa hymyn nousemaan asiakkaiden kasvoille nopeasti.

 

Ninni Törmänen

Asiakkuuspäällikkö

Alunperin lapista kotoisin oleva Ninni saapui Helsinkiin Leviltä, missä luotsasi paikallista tasokasta catering-yritystä seitsemän sesongin ajan. Avoimen iloisella ja rempseän rennolla otteellaan Ninni emännöi Kokkikoulu Espaa. Ninnille hyvä palvelu, ruoka ja viinit on sydämen asia. Jokainen asiakas on Ninnille tärkeä ja ammattimaisella otteella hän saakin koko seurueen viihtymään meillä ja tuntemaan itsensä tervetulleeksi. Ninnin oma rakkaus ruokaan ja ruoan laittoon tuo työnkuvaan lisää mielekkyyttä.

"Pyrin jatkuvasti opiskelemaan lisää alaa, sekä seuraamaan alan trendejä. Yhdessä asiakkaiden kanssa luommekin unohtumattomia hetkiä, jossa asiakkaat, herkullinen ruoka ja valitut juomat onnellisesti kohtaavat." Ninni toteaa hymyssä suin!