Kokkikoulun teemat ja menut

Suosimme tuoreita, läheltä tulevia raaka-aineita, joten menut ja teemat vaihtuvat sesonkien mukaan. Lounaskokkikoulussa valmistamme 3 ruokalajin menun ja iltakokkikoulussa 4 ruokalajin menun. Tutustu myös kursseihimme ja bileiltoihin. Yrityspaketit löydät täältä.

Syysmenu 2017

Tutustu > >

Skandinaaviset herkut

teemanosto1

Tutustu >>

Espanja

teemanosto2
Tutustu >>

Italian herkkuja

teemanosto3

Tutustu >>

Mausteinen Aasia

Tutustu >>

Espanja

Katkaravut Pil Pil
***
Kylmä melonikeitto ja tomaattileipä
***
Täytettyä viiriäistä, viinirypälekastiketta ja haudutettuja linssejä
***
Karamellisoidut viikunat ja vaaleaa mokkajäätelöä

Viinisuositukset

Valkoviini:
HUBER RIESLING 50 € / plo + ALV 24 %
Weingut Markus Huber, Traisental DAC / Saksa
R: Riesling
Hienostuneen hapokas, raikas, hieman sitruksinen.
Delicately minealic and fresh with hint of citus.

Punaviini:
MATUA PINOT NOIR
Matua, Marlborough / Uusi-Seelanti 40,00 € /plo
R: Pinot Noir
Kirsikkaa ja mansikkaa, hyvin raikas ja elegantti.
Fresh and elegant wine with aromas of red cherries and strawberries.

Jälkiruokaviiniksi suosittelemme:

KABIR 45 € / plo + ALV 24 %
Donnafugata, Sisilia / Italia
R: Zibibbo
Makea, raikas ja sitruunainen.
Sweet and fresh.

Kokkailun oheeseen suosittelemme olutta, siideriä virvokkeita, sekä talon valko- ja punaviiniä:

Talon valkoviini:
MIOPASSO PINOT GRIGIO 35 € / plo + ALV 24 %
The Wine People, Vittoria / Sisilia
R: Pinot Grigio
Raikas, kuiva ja tasapainoinen
Fresh, dry and well balaced

Talon punaviini:
MIOPASSO NERO D’AVOLA  35 € / plo + ALV 24 %
The Wine People, Vittoria / Sisilia
R: Nero d’Avola
Keskitäyteläinen, pehmeä ja hennon mausteinen
Medium bodied, soft with hint of spices

Pyydä tarjous

Tähtimerkillä varustetut kentät ovat pakollisia.

Valitse viinit alla olevista vaihtoehdoista: