Kokkikoulun teemat ja menut

Suosimme tuoreita, läheltä tulevia raaka-aineita, joten menut ja teemat vaihtuvat sesonkien mukaan. Lounaskokkikoulussa valmistamme 3 ruokalajin menun ja iltakokkikoulussa 4 ruokalajin menun. Tutustu myös kursseihimme ja bileiltoihin. Yrityspaketit löydät täältä.

Skandinaaviset herkut

teemanosto1

Tutustu >>

Espanja

teemanosto2
Tutustu >>

Italian herkkuja

teemanosto3

Tutustu >>

Mausteinen Aasia

Tutustu >>

Espanja

Katkaravut Pil Pil
***
Kylmä melonikeitto ja tomaattileipä
***
Täytettyä viiriäistä, viinirypälekastiketta ja haudutettuja linssejä
***
Karamellisoidut viikunat ja vaaleaa mokkajäätelöä

Juomasuositukset menulle

Valkoviini:
HUBER RIESLING 50 € / plo + ALV 24 %
Weingut Markus Huber, Traisental DAC / Saksa
R: Riesling
Hienostuneen hapokas, raikas, hieman sitruksinen.
Delicately minealic and fresh with hint of citus.

Punaviini:
LES CARABENES PINOT NOIR 40 € / plo + ALV 24%
Oustas Anne de Joyeuse, Languedoc-Roussillon / Ranska
R: Pinot Noir
Intensiivinen, runsaasti tummaa marjaa ja pitkä jälkimaku
Intense, lots of dark berries and a long after taste

Jälkiruokaviiniksi suosittelemme:
KABIR 45 € / plo + ALV 24 %
Donnafugata, Sisilia / Italia
R: Zibibbo
Makea, raikas ja sitruunainen.
Sweet and fresh.

Pyydä tarjous

Tähtimerkillä varustetut kentät ovat pakollisia.

Valitse viinit alla olevista vaihtoehdoista: