Kokkikoulun teemat ja menut

Suosimme tuoreita, läheltä tulevia raaka-aineita, joten menut ja teemat vaihtuvat sesonkien mukaan. Lounaskokkikoulussa valmistamme 3 ruokalajin menun ja iltakokkikoulussa 4 ruokalajin menun. Tutustu myös kursseihimme. Yrityspaketit löydät täältä.

Syysmenu 2017

Tutustu > >

Skandinaaviset herkut

teemanosto1

Tutustu >>

Espanja

teemanosto2
Tutustu >>

Italian herkkuja

teemanosto3

Tutustu >>

Mausteinen Aasia

Tutustu >>

Italian herkkuja

 

Tartarpihvi, rakuunamajoneesia ja tomaattibruschetta
***
Pinaatti-ricottaraviolit ja punaista pestokastiketta
***
Vasikkaa Saltimbocca, yrttignoccheja ja valkoviini-basilikakastiketta
***
Espressopannacotta ja appelsiinisorbeeta

Viinisuositukset

Valkoviini:
GAVI DEL COMUNE DI GAVI DOCG,
Bersano, Piemonte /Italia 48,00 € /plo
R: Cortese
Sitruksinen, hedelmäinen ja raikas
Dry and fruity wine with hint of citrus.

Punaviini:
GABBIANO CHIANTI CLASSICO
Castello di Gabbiano, Toscana / Italia
50,00 € / plo
R: Sangiovese
Keskitäyteläinen, raikas.
Medium bodied and fresh.

Jälkiruokaviini:
KABIR
Donnafugata, Sisilia / Italia
45,00 € / plo
R: Zibibbo
Makea, raikas ja sitruunainen.
Sweet and fresh.

Kokkailun oheeseen suosittelemme olutta, siideriä virvokkeita, sekä talon valko- ja punaviiniä:

Talon valkoviini:
MIOPASSO PINOT GRIGIO
35 € / plo + ALV 24 %
The Wine People, Vittoria / Sisilia
R: Pinot Grigio
Raikas, kuiva ja tasapainoinen
Fresh, dry and well balaced

Talon punaviini:
MIOPASSO NERO D’AVOLA 
35 € / plo + ALV 24 %
The Wine People, Vittoria / Sisilia
R: Nero d’Avola
Keskitäyteläinen, pehmeä ja hennon mausteinen
Medium bodied, soft with hint of spices

 

 

 

Pyydä tarjous

Tähtimerkillä varustetut kentät ovat pakollisia.

Valitse viinit alla olevista vaihtoehdoista: