Kokkikoulun teemat ja menut

Suosimme tuoreita, läheltä tulevia raaka-aineita, joten menut ja teemat vaihtuvat sesonkien mukaan. Lounaskokkikoulussa valmistamme 3 ruokalajin menun ja iltakokkikoulussa 4 ruokalajin menun. Tutustu myös kursseihimme. Yrityspaketit löydät täältä.

Skandinaaviset herkut

teemanosto1

Tutustu >>

Espanja

teemanosto2
Tutustu >>

Italian herkkuja

teemanosto3

Tutustu >>

Mausteinen Aasia

Tutustu >>

Italian herkkuja

Tartarpihvi, rakuunamajoneesia ja tomaattibruschetta
***
Pinaatti-ricottaraviolit ja punaista pestokastiketta
***
Vasikkaa Saltimbocca, yrttignoccheja ja valkoviini-basilikakastiketta
***
Espressopannacotta ja appelsiinisorbeeta

Viinisuositukset

Valkoviini:
GAVI DEL COMUNE DI GAVI DOCG,
Bersano, Piemonte /Italia 48,00 € /plo
R: Cortese
Sitruksinen, hedelmäinen ja raikas
Dry and fruity wine with hint of citrus.

Punaviini:
ANTINORI PÉPPOLI 56 € / plo + alv 24 %
Antinori, DOCG Chianti Classico / Italia
R: Sangiovese, Merlot, Syrah
Maukas, harmoninen ja herkullisen hapokas
Tasty, harmonic with well balanced acids

Jälkiruokaviini:
KABIR
Donnafugata, Sisilia / Italia 45,00 € / plo
R: Zibibbo
Makea, raikas ja sitruunainen.
Sweet and fresh.

 

Pyydä tarjous

Tähtimerkillä varustetut kentät ovat pakollisia.

Valitse viinit alla olevista vaihtoehdoista: