Kotikokista mestarikokiksi

Kaikille hyvän ruoan ystäville suunnatut kokkikurssit alkoivat syksyllä 2015. Kursseilla opitaan kokkaamisen perustekniikoita rennossa ilmapiirissä yhdessä ruokalajeja valmistaen. Opitaan kalan ja lihan käsittelyä, leikkaustekniikoita sekä lämmön hallintaa. Ruokaa ei valmisteta suu mutrussa, vaan huipputason keittiömestarimme varmistavat, että kaikilla on myös hauskaa ruoanlaiton parissa. Kursseillamme onnistutaan aina ja ollaan yhtä kokemusta rikkaampina. Meiltä lähtiessä on varmasti myös jotain kotiin viemisiäkin. Kurssi kestää teemasta riippumatta noin 4 tuntia, minkä aikana valmistetaan ja nautitaan 3 ruokalajin ateria. Lisäksi kaikkiin teemoihin on suunniteltu juomakokonaisuudet, jotka osallistuja voi halutessaan tilata kurssille ilmoittautumisen yhteydessä. Yksi kurssipäivä maksaa 85 €/ henkilö ja juomapaketti 30 €/ henkilö (teeman mukaiset viinit 3 kaatoa).  Yhdelle kurssille mahtuu 20 kokkailijaa. Ilmoitathan meille mahdolliset allergiat vähintään 3 päivää ennen kurssin alkua. Allergiat voi lähettää osoitteeseen sähköpostilla osoitteeseen kokkikoulu@kokkikouluespa.fi.

Katso teemat, menut ja aikataulut alta ja kysy vapaita paikkoja myyntipalvelustamme!

Peruutusten varalta

Pidätämme oikeuden kurssien peruuttamiseen, mikäli ilmoittautuneiden määrä jää alle 10 henkilöön. Ilmoittautumiset pyydämme viimeistään kaksi viikkoa ennen, jolloin ilmoitamme viimeistään, mikäli kurssi perutaan. Mikäli kurssi perutaan, ilmoittautuneet voivat osallistua toiselle järjestettävälle kurssillemme tai maksamme rahat takaisin.

n.

Kevään 2018 kurssit

lauantaisin klo 12.00-16.00

20.1. Blinikurssi I
27.1. Blinikurssi II
10.2. Espanja
17.2. Italia I - täynnä!
24.2. Ranska - täynnä!
17.3. Italia II - täynnä!
24.3. Suomi

Ilmoittautuminen Elämyslahjojen lahjakortilla kursseille tapahtuu myyntipalvelumme kautta: kokkikoulu@kokkikouluespa.fi

Blinit

Ajankohta: 20.1.2018

  • Pienet blinit,
    mädin ja perinteisten lisukkeiden kera
  • Pariloitua lohta, sitruskastiketta ja gnoccheja
  • Sitruunaleivos & kookosjäätelöä

Ajankohta: 27.1.2018

  • Pienet blinit,
    mädin ja perinteisten lisukkeiden kera
  • Poronvasan paahtopaistia, karpalokastiketta ja palsternakkapyreetä
  • Sitruunaleivos & kookosjäätelöä

Paikkoja on rajoitetusti joten toimi heti ja varaa paikkasi!

Varaa tästä!

Italian herkkuja

Ajankohta: 17.2.2018

  • Pinaatti-ricottaraviolit ja punaista pestokastiketta
  • Vasikkaa Saltimbocca, yrttignoccheja ja valkoviini-basilikakastiketta
  • Espressopannacotta ja appelsiinisorbet

Ajankohta: 17.3.2018

  • Vitello tonnato
  • Paahdettua kuhaa, sitrusrisottoa ja terttutomaattikastiketta
  • Mehustetut marjat, spumante zabaglione ja vadelmasorbet

Paikkoja on rajoitetusti joten toimi heti ja varaa paikkasi!

Varaa tästä!

Espanja

Ajankohta: 10.2.2018

  • Katkaravut Pil Pil
  • Täytettyä viiriäistä, viinirypälekastiketta ja haudutettuja linssejä
  • Karamellisoidut viikunat ja vaaleaa mokkajäätelöä

Paikkoja on rajoitetusti joten toimi heti ja varaa paikkasi!

Varaa tästä!

Ranska

Ajankohta: 24.2.2018

  • Bouillabaisse & aioliaa
  • Marmorihärkää, provencalekastiketta ja duchesseperunaa
  • Suklaafondant & vaniljajäätelöä

Paikkoja on rajoitetusti joten toimi heti ja varaa paikkasi!

Varaa tästä!

Suomi

Ajankohta: 24.3.2018

  • Porocarpaccio ja tattirelissiä
  • Karitsan paahtopaistia, palsternakkapyreetä ja madeirakastiketta
  • Mustaherukkavispipuuroa & suklaajäätelöä

Paikkoja on rajoitetusti joten toimi heti ja varaa paikkasi!
Varaa tästä!