Kotikokista mestarikokiksi

Kaikille hyvän ruoan ystäville suunnatut kokkikurssit alkoivat syksyllä 2015. Kursseilla opitaan kokkaamisen perustekniikoita rennossa ilmapiirissä yhdessä ruokalajeja valmistaen. Opitaan kalan ja lihan käsittelyä, leikkaustekniikoita sekä lämmön hallintaa. Ruokaa ei valmisteta suu mutrussa, vaan huipputason keittiömestarimme varmistavat, että kaikilla on myös hauskaa ruoanlaiton parissa. Kursseillamme onnistutaan aina ja ollaan yhtä kokemusta rikkaampina. Meiltä lähtiessä on varmasti myös jotain kotiin viemisiäkin. Kurssi kestää teemasta riippumatta noin 4 tuntia, minkä aikana valmistetaan ja nautitaan 3 ruokalajin ateria. Lisäksi kaikkiin teemoihin on suunniteltu juomakokonaisuudet, jotka osallistuja voi halutessaan tilata kurssille ilmoittautumisen yhteydessä. Yksi kurssipäivä maksaa 85 €/ henkilö ja juomapaketti 30 €/ henkilö (teeman mukaiset viinit 3 kaatoa).  Yhdelle kurssille mahtuu 20 kokkailijaa. Ilmoitathan meille mahdolliset allergiat vähintään 3 päivää ennen kurssin alkua. Allergiat voi lähettää osoitteeseen sähköpostilla osoitteeseen kokkikoulu@kokkikouluespa.fi.

Katso teemat, menut ja aikataulut alta ja kysy vapaita paikkoja myyntipalvelustamme!

Peruutusten varalta

Pidätämme oikeuden kurssien peruuttamiseen, mikäli ilmoittautuneiden määrä jää alle 10 henkilöön. Ilmoittautumiset pyydämme viimeistään kaksi viikkoa ennen, jolloin ilmoitamme viimeistään, mikäli kurssi perutaan. Mikäli kurssi perutaan, ilmoittautuneet voivat osallistua toiselle järjestettävälle kurssillemme tai maksamme rahat takaisin.

Lahjakortit

Haluatko ilahduttaa ystävääsi Kokkikoulu Espan lahjakortilla? Lahjakortti lähetetään ystävällesi PDF muodossa sähköpostiin kun olet maksanut tilauksen.

 

Syksyn 2017 kurssit

lauantaisin klo 12.00-16.00

2.9. Espanja

16.9. Suomi 100 v. - TÄYNNÄ

23.9. Italian herkkuja:
Pohjois-Italian herkut - TÄYNNÄ

30.9. Skandinaaviset Riistaherkut (liha) - TÄYNNÄ

7.10. Italian herkkuja:
Pohjois-Italian herkut - TÄYNNÄ

14.10. Skandinaaviset Riistaherkut (kala) - TÄYNNÄ

21.10. Skandinaaviset Riistaherkut (kala)

28.10. Italian herkkuja: Pohjois-Italian herkut - TÄYNNÄ

Ilmoittautuminen Elämyslahjojen lahjakortilla kursseille tapahtuu myyntipalvelumme kautta: kokkikoulu@kokkikouluespa.fi

Espanja

Ajankohta: 2.9.2017

  • Katkaravut Pil Pil
  • Täytettyä viiriäistä, viinirypälekastiketta ja haudutettuja linssejä
  • Karamellisoidut viikunat ja vaaleaa mokkajäätelöä

Paikkoja on rajoitetusti joten toimi heti ja varaa paikkasi!

Varaa tästä!

Suomi 100 v.

Ajankohta: 16.9.2017 -täynnä!

  • Maa-artisokkakeittoa, tartar savustetusta lampaasta
  • Poronvasan paahtopaistia, tummaa riistakastiketta ja palsternakkapyreetä
  • Mustaherukkavispipuuroa, vaniljajäätelöä, kaakaotuille-keksi

Paikkoja on rajoitetusti joten toimi heti ja varaa paikkasi!
Varaa tästä!

Skandinaaviset
Riistaherkut (liha)

Ajankohta: 30.9.2017 (täynnä)

  • Kauden kalakeittoa, hiillostettua siikaa ja valkosipulimajoneesia
  • Hirven ulkofileetä, perunakohokas ja katajanmarja-bearnaisekastiketta
  • Lakkalehikäisiä ja kardemummajäätelöä

Paikkoja on rajoitetusti joten toimi heti ja varaa paikkasi!

Varaa tästä!

Italian herkkuja:
Pohjois-Italian herkut

Ajankohdat: 23.9.2017 (täynnä), 7.10.2017 (täynnä) ja 28.10.2017 (täynnä)

  • Pinaatti-ricottaraviolit ja punaista pestokastiketta
  • Vasikkaa Saltimbocca, yrttignoccheja ja valkoviini-basilikakastiketta
  • Espressopannacotta ja appelsiinisorbeeta

Paikkoja on rajoitetusti joten toimi heti ja varaa paikkasi!

Varaa tästä!

Skandinaaviset
Riistaherkut (kala)

Ajankohdat: 14.10.2017 (täynnä) & 21.10.2017 (täynnä)

  • Kurpitsakeittoa ja kylmäsavuhaukimoussea
  • Paahdettu lohitartar, ruispaneroitua siikaa, uunijuureksia & nokkospestoa
  • Omena”karamelli”, kaneli-vadelmahilloketta ja vaniljakastiketta

Paikkoja on rajoitetusti joten toimi heti ja varaa paikkasi!

Varaa tästä!