Kokkikoulun teemat ja menut

Suosimme tuoreita, läheltä tulevia raaka-aineita, joten menut ja teemat vaihtuvat sesonkien mukaan. Lounaskokkikoulussa valmistamme 3 ruokalajin menun ja iltakokkikoulussa 4 ruokalajin menun. Tutustu myös kursseihimme ja bileiltoihin. Yrityspaketit löydät täältä.

Skandinaaviset herkut

teemanosto1

Tutustu >>

Espanja

teemanosto2
Tutustu >>

Italian herkkuja

teemanosto3

Tutustu >>

Mausteinen Aasia

Tutustu >>

Thai-menu

Kasvistäytteiset kesäkääryleet ja rapeaa papayasalaattia
***
Kana ”satay”
***
Härän sisäfileetä, panang – currya sekä thairiisiä
TAI
Teryakilohta ja korianterilla maustettua pinaatti-sipulipaistosta
***
Chili-suklaakakku ja kookosjäätelöä


Juomiksi suosittelemme:

Valkoviini:
HUBER RIESLING 50 € / plo + ALV 24 %
Weingut Markus Huber, Traisental DAC / Saksa
R: Riesling
Hienostuneen hapokas, raikas, hieman sitruksinen.
Delicately minealic and fresh with hint of citus.

Punaviini:
JOVEN PENA ROBLE TINTO 50 € / plo + ALV 24 %
R: Tempranillo
Täyteläisen hedelmäinen, hyvät tanniinit
Full Bodied, lots of dark berries and a long after taste

Jälkiruokaviiniksi suosittelemme:
KABIR
Donnafugata, Sisilia / Italia 45,00 € / plo
R: Zibibbo
Makea, raikas ja sitruunainen.
Sweet and fresh.

 

Pyydä tarjous

Tähtimerkillä varustetut kentät ovat pakollisia.

Valitse viinit alla olevista vaihtoehdoista: