Kokkikoulun teemat ja menut

Suosimme tuoreita, läheltä tulevia raaka-aineita, joten menut ja teemat vaihtuvat sesonkien mukaan. Lounaskokkikoulussa valmistamme 3 ruokalajin menun ja iltakokkikoulussa 4 ruokalajin menun. Tutustu myös kursseihimme ja bileiltoihin. Yrityspaketit löydät täältä.

Syysmenu 2017

Tutustu > >

Skandinaaviset herkut

teemanosto1

Tutustu >>

Espanja

teemanosto2
Tutustu >>

Italian herkkuja

teemanosto3

Tutustu >>

Mausteinen Aasia

Tutustu >>

Thai-menu

Kasvistäytteiset kesäkääryleet ja rapeaa papayasalaattia
***
Kana ”satay”
***
Härän sisäfileetä, panang – currya sekä thairiisiä
TAI
Teryakilohta ja korianterilla maustettua pinaatti-sipulipaistosta
***
Chili-suklaakakku ja kookosjäätelöä

Juomiksi Thai-menulle suosittelemme

Valkoviini:
WEINGUT MARKUS HUBER RIESLING
,
Traisental / Itävalta 50,00 € / plo
R: Riesling
Hienostuneen hapokas, hieman sitruksinen.
Nice acidness with hint of citrus.

Punaviini:
LINDEMANS GENTLEMAN´S COLLECTION CABERNET SAUVIGNON 44 € / plo + ALV 24 %
Lindemans, South Eastern Australia / Australia
R: Cabernet Sauvignon
Kypsän ja tumman hedelmäinen, maukas ja muhkea-
Ripe and rich fruityness. Really tasteful and voluminos.

Jälkiruokaviiniksi suosittelemme:
KABIR
Donnafugata, Sisilia / Italia
45,00 € / plo
R: Zibibbo
Makea, raikas ja sitruunainen.
Sweet and fresh.

Kokkailun oheeseen suosittelemme olutta, siideriä virvokkeita, sekä talon valko- ja punaviiniä:

Talon valkoviini:
MIOPASSO PINOT GRIGIO 35 € / plo + ALV 24 %
The Wine People, Vittoria / Sisilia
R: Pinot Grigio
Raikas, kuiva ja tasapainoinen
Fresh, dry and well balaced

Talon punaviini:
MIOPASSO NERO D’AVOLA  35 € / plo + ALV 24 %
The Wine People, Vittoria / Sisilia
R: Nero d’Avola
Keskitäyteläinen, pehmeä ja hennon mausteinen
Medium bodied, soft with hint of spices

 

Pyydä tarjous

Tähtimerkillä varustetut kentät ovat pakollisia.

Valitse viinit alla olevista vaihtoehdoista: