Kokkikoulun teemat ja menut

Suosimme tuoreita, läheltä tulevia raaka-aineita, joten menut ja teemat vaihtuvat sesonkien mukaan. Lounaskokkikoulussa valmistamme 3 ruokalajin menun ja iltakokkikoulussa 4 ruokalajin menun. Tutustu myös kursseihimme ja bileiltoihin. Yrityspaketit löydät täältä.

Skandinaaviset herkut

teemanosto1

Tutustu >>

Espanja

teemanosto2
Tutustu >>

Italian herkkuja

teemanosto3

Tutustu >>

Mausteinen Aasia

Tutustu >>

Suomi 100 vuotta menu

Pieni porovarras, karpalomajoneesia
***
Jääkellarin lohta ja marinoituja vihanneksia
***
Poronvasan paahtopaistia, perunarösti ja tummaa riistakastiketta
***
Mustaherukkavispipuuro, vaniljajäätelöä ja kaurakeksi

Viinisuositukset

Valkoviini:
SCHLUMBERGER PINOT BLANC 45 € / plo + ALV 24 %
Domaines Schlumberger, AOC Alsace / Ranska
R: Pinot Blanc, Pinot Auxerrois
Eloisa ja raikas viini. Sitruunaa, limeä ja mantelia.
Lively and fresh wine with aromas of lemon, lime and almond.

Punaviini:
CASTELLO MONACI CORIBANTE 46 € / plo + ALV 24%
Castello Monaci, Salento / Italia
R: Malvasia Nera, Syrah
Runsaan marjainen ja ryhdikäs
Vigorous, lots of berries

Jälkiruokaviiniksi suosittelemme:
PINETO BRACHETTO D’ACQUI DOCG   38 € / plo + ALV 24%
Vinicola Marenco, Piemonte Brachetto d’Acqui / Italia
R: Brachetto
Maussa punaisia marjoja, ruusunkukkaa sekä mausteista hapokkuutta.
Taste of red berries and rose and hints of spice acidness.

 

SESONKIMENUT 2017

RIISTAMENU

Kurpitsakeittoa ja paahdettua lohta
***
Sieniraviolit ja nokkospestoa
***
Poroa ja riekkoa sekä tummaa riistakastiketta
***
Vaalea kahvijäätelö ja mehustettuja marjoja

 

Suositusviinit

Valkoviini:
PANAMERA CHARDONNAY 58 € / plo + ALV 24 %
Rutherford Ranch, Napa Valley / USA
R: Chardonnay, Pinot Grigio, Muscat Canelli
Miellyttävän hapokas, nektariinia ja kuivattua aprikoosia
Nice acidity, hints of nectar fruit and dried apricot


Punaviini:
JOVEN PENA ROBLE TINTO 50 € / plo + ALV 24%
Resalte de Peñafiel, Ribera del Duero / Espanja
R: Temranillo
Täyteläisen hedelmäinen, hyvät tanniinit
Full bodied and fruity with nice tannins

Jälkiruokaviiniksi suosittelemme:
PINETO BRACHETTO D’AQCUI DOCG 38 € / plo + ALV
Piero Gatti, Piemonte / Italia
R: Brachetto
Ruusunkukkaisa, mansikkainen ja yrttinen.
Sweet wine with hint of rose, strawberry and herbs.

 

 

JOULUMENU

Jääkellarin lohta, lasimestarin kasviksia ja salaattia
***
Punajuurisosekeittoa ja vuohenjuustomoussetoast
***
Appelsiini glaseerattua ankanrintaa, punakaalipyreetä ja vadelmakastiketta

tai

Paistettua kuhaa, tähtianiskastiketta ja perunakroketit
***
Marenkia ”Pavlova”, mehustettuja kirsikoita ja suklaajäätelöä

 

Suositusviinit

Valkoviini:
HUBER RIESLING 50 € / plo + ALV 24 %
Weingut Markus Huber, Traisental DAC / Saksa
R: Riesling
Hienostuneen hapokas, raikas, hieman sitruksinen.
Delicately minealic and fresh with hint of citus.

Punaviini:
LES CARABENES PINOT NOIR 40 € / plo + ALV 24%
Oustas Anne de Joyeuse, Languedoc-Roussillon / Ranska
R: Pinot Noir
Intensiivinen, runsaasti tummaa marjaa ja pitkä jälkimaku
Intense, lots of dark berries and a long after taste


Jälkiruokaviiniksi suosittelemme:
PINETO BRACHETTO D’AQCUI DOCG 38 € / plo + ALV
Piero Gatti, Piemonte / Italia
R: Brachetto
Ruusunkukkaisa, mansikkainen ja yrttinen.
Sweet wine with hint of rose, strawberry and herbs.

 

 

Pyydä tarjous

Tähtimerkillä varustetut kentät ovat pakollisia.

Valitse viinit alla olevista vaihtoehdoista: