Kokkikoulun teemat ja menut

Suosimme tuoreita, läheltä tulevia raaka-aineita, joten menut ja teemat vaihtuvat sesonkien mukaan. Lounaskokkikoulussa valmistamme 3 ruokalajin menun ja iltakokkikoulussa 4 ruokalajin menun. Tutustu myös kursseihimme ja bileiltoihin. Yrityspaketit löydät täältä.

Syysmenu 2017

Tutustu > >

Skandinaaviset herkut

teemanosto1

Tutustu >>

Espanja

teemanosto2
Tutustu >>

Italian herkkuja

teemanosto3

Tutustu >>

Mausteinen Aasia

Tutustu >>

Suomi 100 vuotta menu

Pieni porovarras, karpalomajoneesia
***
Jääkellarin lohta ja marinoituja vihanneksia
***
Poronvasan paahtopaistia, perunarösti ja tummaa riistakastiketta
***
Mustaherukkavispipuuro, vaniljajäätelöä ja kaurakeksi

Viinisuositukset

Valkoviini:
SCHLUMBERGER PINOT BLANC 45 € / plo + ALV 24 %
Domaines Schlumberger, AOC Alsace / Ranska
R: Pinot Blanc, Pinot Auxerrois
Eloisa ja raikas viini. Sitruunaa, limeä ja mantelia.
Lively and fresh wine with aromas of lemon, lime and almond.

Punaviini:
LINDEMANS GENTLEMAN´S COLLECTION CABERNET SAUVIGNON 44 € / plo + ALV 24 %
Lindemans, South Eastern Australia / Australia
R: Cabernet Sauvignon
Kypsän ja tumman hedelmäinen, maukas ja muhkea-
Ripe and rich fruityness. Really tasteful and voluminos.

Jälkiruokaviiniksi suosittelemme:
PINETO BRACHETTO D’ACQUI DOCG   38 € / plo + ALV 24%
Vinicola Marenco, Piemonte Brachetto d’Acqui / Italia
R: Brachetto
Maussa punaisia marjoja, ruusunkukkaa sekä mausteista hapokkuutta.
Taste of red berries and rose and hints of spice acidness.

 

 

SESONKIMENUT 2017

Elo-syyskuussa herkutellaan ravuilla

RAPUMENU

Kantarellikeitto ja rapeata pekonia
***
Rapuja, tilliä ja paahtoleipää
***
Yrttikuorrutettua Ahvenanmaan karitsaa, madeira-kastiketta ja perunakohokas
tai
Korvasienimuhennoksella täytettyä siikaa ja tilliperunaa
***
Mansikkasorbeeta, vaniljakastiketta japaahdettuvalkosuklaata

 

 

Suositusviinit

Valkoviini:
SCHLUMBERGER PINOT BLANC 45 € / plo + ALV 24 %
Domaines Schlumberger, AOC Alsace / Ranska
R: Pinot Blanc, Pinot Auxerrois
Eloisa ja raikas viini. Sitruunaa, limeä ja mantelia.
Lively and fresh wine with aromas of lemon, lime and almond.

Punaviini:
GABBIANO CHIANTI CLASSICO
Castello di Gabbiano, Toscana / Italia
50,00 € / plo + alv 24 %
R: Sangiovese
Keskitäyteläinen, raikas.
Medium bodied and fresh.

Jälkiruokaviiniksi suosittelemme:
KABIR
Donnafugata, Sisilia / Italia
45,00 € / plo + ALV 24 %
R: Zibibbo
Makea, raikas ja sitruunainen.
Sweet and fresh.

Kokkailun oheeseen suosittelemme olutta, siideriä virvokkeita, sekä talon valko- ja punaviiniä:

Talon valkoviini:
MIOPASSO PINOT GRIGIO 35 € / plo + ALV 24 %
The Wine People, Vittoria / Sisilia
R: Pinot Grigio
Raikas, kuiva ja tasapainoinen
Fresh, dry and well balaced

Talon punaviini:
MIOPASSO NERO D’AVOLA  35 € / plo + ALV 24 %
The Wine People, Vittoria / Sisilia
R: Nero d’Avola
Keskitäyteläinen, pehmeä ja hennon mausteinen
Medium bodied, soft with hint of spices

 

RIISTAMENU

Kurpitsakeittoa ja paahdettua lohta
***
Sieniraviolit ja nokkospestoa
***
Poroa ja riekkoa sekä tummaa riistakastiketta
***
Vaalea kahvijäätelö ja mehustettuja marjoja

 

Suositusviinit

Valkoviini:
Panamera Wines, California / USA 45€ / plo + ALV 24 %
R: Chardonnay
Hapokas, hedelmäinen ja silkkisen pehmeä
Fruity and silky white wine with nice acidity

Punaviini:
Resalte de Penafiel, Ribera del Duero / Espanja 50 € / plo + ALV 24 %
R: Tempranillo
Täyteläisen hedelmäinen, hyvät tanniinit
Full bodied and fruity with nice tannins

Jälkiruokaviiniksi suosittelemme:
PINETO BRACHETTO D’AQCUI DOCG 38 € / plo + ALV
Piero Gatti, Piemonte / Italia
R: Brachetto
Ruusunkukkaisa, mansikkainen ja yrttinen.
Sweet wine with hint of rose, strawberry and herbs.


Kokkailun oheeseen suosittelemme olutta, siideriä virvokkeita, sekä talon valko- ja punaviiniä:

Talon valkoviini:
MIOPASSO PINOT GRIGIO 35 € / plo + ALV 24 %
The Wine People, Vittoria / Sisilia
R: Pinot Grigio
Raikas, kuiva ja tasapainoinen
Fresh, dry and well balaced

Talon punaviini:
MIOPASSO NERO D’AVOLA  35 € / plo + ALV 24 %
The Wine People, Vittoria / Sisilia
R: Nero d’Avola
Keskitäyteläinen, pehmeä ja hennon mausteinen
Medium bodied, soft with hint of spices

 

JOULUMENU

Jääkellarin lohta, lasimestarin kasviksia ja salaattia
***
Punajuurisosekeittoa ja vuohenjuustomoussetoast
***
Appelsiini glaseerattua ankanrintaa, punakaalipyreetä ja vadelmakastiketta

tai

Paistettua kuhaa, tähtianiskastiketta ja perunakroketit
***
Marenkia ”Pavlova”, mehustettuja kirsikoita ja suklaajäätelöä

 

Suositusviinit

Valkoviini:
HUBER RIESLING 50 € / plo + ALV 24 %
Weingut Markus Huber, Traisental DAC / Saksa
R: Riesling
Hienostuneen hapokas, raikas, hieman sitruksinen.
Delicately minealic and fresh with hint of citus.

Punaviini:
MATUA PINOT NOIR 40 € / plo + ALV 24%
Matua, Marlborough / Uusi-Seelanti
R: Pinot Noir
Kirsikkaa ja mansikkaa, hyvin raikas ja elegantti.
Fresh and elegant wine with aromas of red cherries and strawberries.

Jälkiruokaviiniksi suosittelemme:
PINETO BRACHETTO D’AQCUI DOCG 38 € / plo + ALV
Piero Gatti, Piemonte / Italia
R: Brachetto
Ruusunkukkaisa, mansikkainen ja yrttinen.
Sweet wine with hint of rose, strawberry and herbs.


Kokkailun oheeseen suosittelemme olutta, siideriä virvokkeita, sekä talon valko- ja punaviiniä:

Talon valkoviini:
MIOPASSO PINOT GRIGIO 35 € / plo + ALV 24 %
The Wine People, Vittoria / Sisilia
R: Pinot Grigio
Raikas, kuiva ja tasapainoinen
Fresh, dry and well balaced

Talon punaviini:
MIOPASSO NERO D’AVOLA  35 € / plo + ALV 24 %
The Wine People, Vittoria / Sisilia
R: Nero d’Avola
Keskitäyteläinen, pehmeä ja hennon mausteinen
Medium bodied, soft with hint of spices

 


 


 

 


 


 

Pyydä tarjous

Tähtimerkillä varustetut kentät ovat pakollisia.

Valitse viinit alla olevista vaihtoehdoista: