Syysmenu 2017

Kokkikoulun teemat ja menut

Suosimme tuoreita, läheltä tulevia raaka-aineita, joten menut ja teemat vaihtuvat sesonkien mukaan. Lounaskokkikoulussa valmistamme 3 ruokalajin menun ja iltakokkikoulussa 4 ruokalajin menun. Tutustu myös kursseihimme. Yrityspaketit löydät täältä.

Syysmenu 2017

Tutustu > >

Skandinaaviset herkut

teemanosto1

Tutustu >>

Klassista Ranskaa

teemanosto2
Tutustu >>

Italian herkkuja

teemanosto3

Tutustu >>

Mausteinen Aasia

Tutustu >>

Syysmenu 2017

Nyt on loistava tilaisuus varata yrityksellenne maistuva startti syksyyn. Keittiömestarimme Matti Lempinen on suunnitellut syksyn sadon ympärille menukokonaisuuden, joka on ostettavissa tästä alkaen aina syyskuuhun saakka. Syysmenu järjestetään elo-syyskuun aikana.


KOKKIKOULUT 8- 50 henkeä
Lounaskokkikoulu klo 8:00-16:00 (n. 3,5 -4 tuntia)
Iltakokkikoulu klo 16.00 – 23:00 (n. 5 tuntia)

Elo-syyskuussa pidetyissä kokkikouluissa (1.8-30.9.) Syysmenumme tarjouksena sekä Lounaskokkikoulussa Hinta 75€ /henkilö (+alv. 14%) ja Iltakokkikoulussa Hinta 100€/ henkilö (+ alv.14%)

Alkuun:
Poro Carpaccio ja metsäsieni relissiä

*****

Kurpitsakeittoa ja paahdettu lohi tar tar (Vain iltakokkikoulussa)

***

Vuohenjuustolla täytettyä helmikananrintaa ja uunijuureksia

***

Vadelma lehikäinen ja omenasorbettia

Viinisuositukset Syysmenulle:

Valkoviini:

SCHLUMBERGER PINOT BLANC 
Domaines Schlumberger, AOC Alsace / Ranska R: Pinot Blanc, Pinot Auxerrois
Eloisa ja raikas viini.Sitruunaa, limeä ja mantelia. Lively and fresh wine with aromas of lemon, lime and almond.

Punaviini:
GABBIANO CHIANTI CLASSICO
Castello di Gabbiano, Toscana / Italia

R: Sangiovese
Keskitäyteläinen, raikas.
Medium bodied and fresh.

Jälkiruokaviini:
KABIR
Donnafugata, Sisilia / Italia

R: Zibibbo
Makea, raikas ja sitruunainen.
Sweet and fresh.

Kokkailun oheeseen suosittelemme olutta, siideriä virvokkeita, sekä talon valko- ja punaviiniä.

Pyydä tarjous

Tähtimerkillä varustetut kentät ovat pakollisia.

Valitse viinit alla olevista vaihtoehdoista: