Mielenjääville tilaisuuksille

Juhlat, lehdistötilaisuudet, kokoukset, yrityksen virkistysillat ja muut tilaisuudet, jotka vaativat edustuskelpoiset puitteet, on helppo järjestää meillä. Tilamme taipuvat moneksi. Huolimatta siitä, tuletko ryhmäsi kanssa kokoustamaan pariksi tunniksi tai viettämään koko päivän mittaisen tilaisuuden, keittiömestarimme Matti Lempinen ja henkilökuntamme huolehtivat seurueesi viihtymisestä. Kaikki tarjoiltavat ovat keittiömestarimme Matin käsialaa.

Joustavuutta asiakkaidemme parhaaksi

Tilamme ja palvelumme ovat hyvin mukautuvia. Olemme laatineet useita vaihtoehtoja yksityistilaisuuksien teemoiksi, mutta tärkeintä on, että tilaisuus on ryhmäsi näköinen. Siksi olemme myös joustavia ja mukautamme menuja tarpeen mukaan. Laadimme myös täysin yksilöllisesti suunniteltuja kokonaisuuksia. Yksityistilaisuuksien luonteet vaihtelevat yritysneuvotteluista polttariporukalle suunniteltuihin bileiltoihin.

Tärkeimpänä yhteisöllisyys

Tilaisuuden luonteesta riippumatta tärkein tarjottavamme on yhteisöllisyys. Erilaisissa teemailloissa keittiömestarimme Matti Lempinen ja vierailevat kokit luovat rennon ilmapiirin, jossa kanssakäyminen on helppoa. Illanvietto Kokkikoulu Espassa tiivistää yhteishenkeä ja mahdollistaa aidon kohtaamisen asiakkaidesi, yhteistyökumppaneidesi, ystäviesi ja työtovereidesi kanssa.