Mitä löytyy työminän takaa?

Työympäristössä ihmisen kohtaaminen aidosti voi olla vaikeaa. Vaikka kuinka kuvittelisimme olevamme läsnä omana itsenämme, työhön liittyvissä tilanteissa on jokaisella oma työroolinsa. Ennen näistä rooleista päästiin irti menemällä porukalla saunaan ja sen jälkeen avantoon, mikä sekin oli ja on rentouttavaa. Nyt valintana rentoutumiseen ja aitoon kanssakäymiseen on myös Kokkikoulu Espa.

Kokkikoulu Espa on elämyksellinen vaihtoehto perinteiselle ravintolakokemukselle. Asiakkaat saapuvat paikalle ryhmänä ja valmistavat itse 3–5 ruokalajin menun kokeneen keittiömestarin johdolla. Annokset toteutetaan ilman kiirettä ja keskustelulle on tilaa. Pääpaino on rentoutumisessa ja ruoanlaitosta nauttimisessa. Tiloissamme järjestetään myös kokouksia ja erilaisia tapahtumia, tuote-esittelyitä ja lehdistötilaisuuksia, joihin keittiömestarimme valmistaa tarjoiltavat. Tilamme ovat edustavat ja sijaitsevat Pohjoisesplanadilla Helsingin keskustassa.

Tilaa seurustelulle ja kohtaamisille

Jo itsessään ruoanlaitto kokemuksena on hyvin yhdistävä ja rentouttava tekijä, mutta tämän lisäksi tarjoamme kiireettömän ja tyylikkään ympäristön makunautinnoille. Keittiömestarimme huolehtii omalla persoonallaan, että jäykkää tilaisuudesta ei missään nimessä tule. Olemme laatineet yrityksille valmiiksi muutamia menukokonaisuuksia, joissa käytetään tämän kauden tuoreita, läheltä tulevia raaka-aineita. Olemme kuitenkin myös joustavia ja suunnittelemme tilaisuuksia tarpeisiisi ja ryhmääsi sopiviksi.

Kaikki yrityksille varatut kokkikoulut ovat yksityistilaisuuksia.

Mutta millaista se todella on?
Lue kuvaus kokkikoulun illasta.